Завтра у Львові відомі люди будуть працювати офіціантами: хто, де і коли

Фото взято с сайта www.tetkool.ee

Фото взято с сайта www.tetkool.ee

Події
20 травня 2015 18:03

21 травня у кафе та ресторанах пліч-о-пліч з тими, хто одягає фартух офіціанта щодня, кельнеруватимуть відомі люди Львова, ресторатори та директори закладів громадського харчування. Такий захід організовують уже усьоме – аби підкреслити важливість професії офіціанта та виявити повагу до тих, хто обслуговує відвідувачів щодня. Хто підтримає акцію цьогоріч – дізнавалась KAVA.

Читайте також: Завтра львів'яни даруватимуть квіти улюбленим офіціантам

Завтра у Львові відомі люди будуть працювати офіціантами: хто, де і коли фото

У “Шампанерії Х&Х” (Лесі Українки,29) відвідувачів обслуговуватиме власник закладу Вардкес Арзуманян. Разом з ним о 19:00 годині фартушки вдягнуть одразу три відомі львів’янки, працівниці мерії: начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, директор департаменту економіки Ірина Кулинич і в. о. начальника управління економіки Вікторія Довжик. 

Ще один львівський ресторатор Марк Зархін зустрічатиме та обслуговуватиме гостей у “Кумпелі” (пр.Чорновола, 26) з 13:00 до 15:00. В іншому "Кумпелі", що на пл. Митній, з 14:00 до 16:00 відвідувачів обслуговуватиме співак Давид Меладзе.

У “Кафе 1”, що на площі Катедральній, з 13:00 кельнеруватиме відомий радіоведучий Андрій Чемес, а також директор закладу Роксолана Зархіна та арт-директор компанії “Кумпель Груп” Олексій Шматько.

Журналісти у День кельнера обслуговуватимуть гостей і у “Штрудель Хаусі” (Шевська, 6). Там можна буде випити кави, яку Вам з 10:00 до 13:00 носитимуть львівські журналісти брати Бєглови та ведуча "Львівської хвилі" Маріанна Фіртка.

Відомий блогер Петро Нек з 17:00 кельнеруватиме у Кулінарній студії “Крива липа” (Крива Липа,8).

У “Ресторації Бачевських” (Шевська,8) фартушки офіціантів одягнуть засновник компанії SoftServe Тарас Кицмей, культуролог та директор “Музею ідей” Олесь Дзиндра та один із найавторитетніших психотерапевтів Європи Олександр Фільц - усі з 17:00.

А у “Бігос Пабі” (пл.Соборна,2а) – також власник закладу, радіоведучий та фронтмен гурту “Абу-Касимові капці” Андрій Жолоб.

У вегетаріанському кафе “Green” (Братів Рогатинців,5) кельнеруватиме DJ T-One Тарас Дмитрів.

У закладах мережі “!Фест” фартушки офіціантів одягнуть адміністратори та директори.

До слова, найкращих офіціантів цього року нагороджуватимуть не у міській ратуші, а у Франківській адміністрації (Чупринки, 20) о 12:00. Серед новинок – і журналістський конкурс на найкращий матеріал про історію кельнерства у Львові або ж історію сучасного львівського кельнера. Матеріали можна надсилати до 18-ої години п’ятниці. Оцінюватимуть роботи ресторатори Вардкес Арзуманян та Марк Зархін, координатор Клубу галицької кухні, журналіст Всеволод Поліщук та в.о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

Традиційно ввечері 21 травня у клубі “Метро” ресторатори та офіціанти уже не офіційно святкуватимуть День кельнера.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах