Попалися: львівські патрульні затримали підозрюваних у розбійному нападі

фото з сайту www.ednist.info

фото з сайту www.ednist.info

Події
11 березня 2017 13:08

Вночі на суботу, 11 березня, львівські патрульні затримали трьох чоловіків, яких підорюють у розбої, повідомила прес-служба патрульної поліції Львова.

"Близько 02:00 ночі екіпаж роти другого батальйону патрульної поліції Львова, отримав виклик про розбійний напад в районі вулиць Дорошенка-Костюшка. Патрульні негайно прибули на виклик де їх зустріли два заявники, які розповіли що група невідомих осіб нанесла їм тілесні ушкодження і забрала рюкзаки з конкретними назвами в яких були документи та особисті речі та мобільні телефони, – йдеться у повідомленні прес-служби. – За словами потерпілих, зловмисники побігли у напрямку Головної пошти".

Орієнтування за описами нападників патрульні передали своїм колегам з іншої роти. Відтак один з екіпажів помітив на зупинці громадського транспорту на вул. Сахарова двох осіб, схожих за описом на нападників.

"Побачивши патрульних, вони встали і пішли у протилежному напрямку. Інспектори зупинили їх і одразу побачили на одязі, взутті та руках плями схожі на кров та рюкзаки потерпілих. На сходах будівлі поруч лежали два телефони, походження яких особи не змогли пояснити", – також повідомила прес-служба патрульної поліції.

На місце події патрульні привезли потерпілих та викликали слідчо-оперативну групу. Заявники упізнали нападників та свої речі. Також зазначили, що з ними був третій чоловік. Пізніше патрульні знайшли та затримали і його.

Затриманих доправили у Галицький відділ поліції Львова. Слідчі попередньо кваліфікували справу за ч. 2 ст. 187 ККУ ("Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб"). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Зараз у поліції вирішують, чи перевезти нападників до ізолятора тимчасового тримання.

Попалися: львівські патрульні затримали підозрюваних у розбійному нападі фото

Попалися: львівські патрульні затримали підозрюваних у розбійному нападі фото 1

Попалися: львівські патрульні затримали підозрюваних у розбійному нападі фото 2

Дивись ще:

Додумався: вулицями Львова розгулював чоловік з гранатою

Розслідування: у Львові виявили масові махінації під час здачі водійських іспитів

Гірші,ніж звірі: на Львівщині браконьєри застрелили зубра

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах