Що не день, то вихідний: які львівські школи закрили на карантин

Львівські школи закрили на карантин: перелік

Львівські школи закрили на карантин: перелік

Події
20 лютого 2019 09:32

Від сьогодні, 20 лютого, у чотирьох школах Львова призупинили навчання через грип та ГРВІ. Попередньо, відновити навчальний процес планують 22 лютого. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відтак, на вимушених канікулах перебувають учні навчальних закладів: ЛДК СЗШ №3, СЗШ №63, ЗЗСО №87 імені Ірини Калинець та 1-Б клас СЗШ №48. До того ж, 20 лютого включно на навчання не виходять учні гімназії "Престиж".

Додамо, що навчальні заклади можуть призупинити навчання за відсутності на уроках 20 і більше відсотків учнів.

Нагадаємо, у січні 51-річний мешканець Мостиського району помер від пневмонії, спровокованої вірусом грипу типу А. У лютому від грипу померла 66-річна жінка. Третьою жертвою грипу на Львівщині цього року стала 53-річна мешканка Стрийського району.

Щодо кору, то ситуація у Львові та області також невтішна. На початку року п'ятеро немовлят захворіли на кір через кілька днів після народження. Хвороба передалась дітям від хворих мам. Дітей госпіталізували з ускладненням — пневмонією, яке провокує кір. Де заразилися жінки — невідомо. Через кір у місті заборонили партнерські пологи та вільне відвідування вагітних і породіль. 18 лютого стартувала кампанія з масової вакцинації дітей, але у Львові лише 10% батьків дали згоду на це.

Додамо, що 15 січня від ускладнень кору померла 36-річна львів’янка. Серед дорослих це перший летальний випадок на Львівщині спровокований кором. Через величезну кількість хворих на кір лікарні у Львові переповнені.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Залишили учня на кордоні: як покарали вчителів львівської школи

Наче в ресторані: учнів львівської гімназії обслуговують офіціанти

Спецоперація вакцинація: скільки львівських школярів щепили від кору за перший день

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах