Сувенір з Італії: до львівської лікарні ушпиталили чоловіка з підозрою на коронавірус

До львівської лікарні ушпиталили чоловіка з підозрою на коронавірус

До львівської лікарні ушпиталили чоловіка з підозрою на коронавірус

Події
13 березня 2020 13:41

Учора, 12 березня, до львівської лікарні ушпиталили чоловіка з підозрою на коронавірус. Під час обстеження з’ясували, що хворий прибув з Італії. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Кам’янка-Бузької міської ради.

Пацієнт звернувся до сімейного лікаря місті Кам’янка-Бузька із симптомами гострого респіраторного захворювання.

Львів'янам на замітку: для чого і як дезінфікувати смартфон

"Враховуючи надзвичайну епідеміологічну ситуацію в світі, спричинену коронавірусом COVID-19, хворого госпіталізовано спеціалізованим медичним транспортом до Львова для обстеження та встановлення діагнозу", – йдеться в повідомленні.

Для зменшення ризику можливого поширення інфекції комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кам’янка-Бузької райдержадміністрації на позачерговому засіданні прийняла рішення про тимчасове призупинення роботи ринків у місті Кам’янка-Бузька та селищах Добротвір і Новий Яричів.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті обмежили проведення масових заходів (200 і більше осіб), заборонили групові поїздки молоді та дітей за кордон, а також рекомендували роботодавцям не допускати до роботи хворих на ГРВІ. Крім того, карантин ввели у всіх навчальних закладах.

Додамо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах