У Львівській області вирішили обмежити пересування між містами

У Львівській області вирішили обмежити пересування між містами.

У Львівській області вирішили обмежити пересування між містами.

Події
16 березня 2020 11:17

У Львівській області вирішили обмежити пересування між містами. Таке рішення прийняла Львівська облдержадміністрація під час засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Як повідомив у коментарі Zaxid.net керівник департаменту цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Ігор Туз, мешканців області закликають без потреби не подорожувати та не їздити між населеними пунктами.

"Йдеться про те, щоб обмежити будь-яке пересування без потреби. Тому що ситуація може бути дуже плачевна, якщо ми не зупинимося. Мешканців закликаємо утриматися від будь-яких непотрібних поїздок, подорожей. Також напрацьовуємо рекомендації для перевізників", – повідомив Ігор Туз.

Комісія прийняла такі рішення:

  • обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб;
  • обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим;
  • обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів);
  • обмежити пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті офіційно заборонили усі масові заходи. Не працюють нічні клуби, розважальні центри, спортивні центри, басейни тощо. Продуктові магазини та аптеки працюють цілодобово. Окрім того, в Уряді затвердили перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину, або працюватимуть без пішохідного сполучення.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах