Вже чотирнадцятеро: у Львові знову збільшилась кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус

У Львові знову збільшилась кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус. Фото: Клініка Медіком.

У Львові знову збільшилась кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус. Фото: Клініка Медіком.

Події
17 березня 2020 12:57

У Львові знову збільшилась кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус. Наразі на лікуванні в інфекційній лікарні перебуває 14 осіб, їх перевіряють на наявність COVID-19. Про це VG Львів повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

"Госпіталізовано 14 осіб, у всіх них епіданамнез. З них 5 осіб — це мешканці Львова. Серед них — 2 дітей. Вчора двом особам, в яким термін хвороби більше 5 днів, провели експрес-тести. Антитіла у них не виявлено", — повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань, керівниця міського оперативного штабу Галина Слічна.

Додамо, вчора, 16 березня, в одній з львівських лікарень перебувало вісім людей з гострим распіраторним захворюванням, лікарі підозрюють у них заховрювання на коронавірус. Відомо, що серед пацієнтів, у яких підозрюють COVID-19, є двоє мешканців Дрогобицького району, одна жителька Перемишлянського району та п’ятеро львів’ян.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті офіційно заборонили усі масові заходи. Не працюють нічні клуби, розважальні центри, спортивні центри, басейни тощо. Продуктові магазини та аптеки працюють цілодобово. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах