Не сиділося: на кордоні за порушення обсервації затримали двох львів’ян

Не сиділося: на кордоні за порушення обсервації затримали двох львів’ян  фото

Не сиділося: на кордоні за порушення обсервації затримали двох львів’ян фото

Події
08 квiтня 2020 16:18

У пункті пропуску «Краківець» затримали двох львів’ян, які порушили умови карантину. Нещодавно повернувшись з-за кордону, вони зобов’язалися провести на самоізоляції 14 днів, але вже наступного дня спробували виїхати у Польщу.

Як повідомили у пресслужбі Мостиського прикордонного загону, у вівторок, 7 квітня, у пункті пропуску «Краківець» за порушення обсервації затримали трьох людей, які намагались перетнути кордон. 41-річний та 45-річний львів'яни їхали з 46-річною жінкою з Івано-Франківська в одному автомобілі. Остання, до слова, теж брала зобов’язання перебувати на добровільній самоізоляції. Прикордонниками трійця поясниля, що їде на роботу.

Про цей інцидент прикордонники прикордонники повідомили у поліцію. Правоохоронці склали на порушників протоколи адмінпорушень за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину). Їм загрожує від 17 до 34 тисяч гривень штрафу.

Нагадаємо, за українцями, які повинні бути на самоізоляції у зв’язку з пандемією Covid-19, правоохоронці стежитимуть через мобільний додаток «Дій вдома».

Додамо, що в Українській греко-католицькій церкві прокоментували скандальне причащання вірян на задньому дворі церкви у Сихівському районі Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах