Коронавірус у Львові: все, що відомо на 16 вересня

Коронавірус у Львові: все, що відомо на 16 вересня. Фото: Львівська міськрада.

Коронавірус у Львові: все, що відомо на 16 вересня. Фото: Львівська міськрада.

Події
16 вересня 2020 08:42

Станом на 08.00 16 вересня 77 львів'ян отримали позитивні результати ПЛР-тестів. На Львівщині на ранок середи зареєстровано 187 нових випадків коронавірусу. Читайте всі львівські новини за сьогодні.

Як повідомив офіційний Телеграм-канал Львівської міськради "Львів VS коронавірус", загалом із початку пандемії на Львівщині 17430 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. 487 — летальні. 5523 — одужало.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1669 ПЛР-тестів, з яких 187 – позитивні результати. Серед них – 77 мешканців Львова", – йдеться у повідомленні.

Коронавірус у Львові: все, що відомо на 16 вересня.Коронавірус у Львові: все, що відомо на 16 вересня.

Додамо, що львівський лікар заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. До львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Нагадаємо, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час засідання 10 вересня переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. У Пустомитівському та у Перемишлянському районах оголосили червоний рівень небезпеки. Нові обмеження почали діяти з 00:00 понеділка, 14 вересня. 

Зазначимо, що з 10 вересня у пологових будинках Львова знову дозволили партнерські пологи. Таке рішення сьогодні ухвалила комісія з надзвичайних ситуацій Львівської міськради. При цьому є кілька вимог до тих, хто бажає бути присутнім на пологах. 

В Україні невдовзі почнуть використовувати швидкі тести на антиген для діагностики коронавірусу Covid-19. Це новий вид тестів, який уже застосовують у США.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах