Коронавірус у Львові: дані на 12 грудня, смерті, неймовірні одужання й інші факти

Коронавірус у Львові: дані на 12 грудня, смерті, неймовірні одужання й інші факти. Ілюстрація: Vgorode.ua

Коронавірус у Львові: дані на 12 грудня, смерті, неймовірні одужання й інші факти. Ілюстрація: Vgorode.ua

Події
12 грудня 2020 09:17

Коронавірус не відступає: станом на 09.00 суботи, 12 грудня, у Львові підтверджено 396 нових хворих, в області – 721. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

На Львівщині з початку пандемії підтверджено 53299 випадків інфікування коронавірусом. 1465 — летальні, 36871 — одужало.

"За вчорашню добу лабораторні центри провели 1741 ПЛР-тест, з них позитивні – 721. Серед них львів’ян – 396", – йдеться у повідомленні Львівської міськради. 

Завідувач першого хірургічного відділення львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до Клінічної лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Коронавірусне: де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор 

Станом на 09.00 суботи, 12 грудня, у Львові підтверджено 396 нових хворих, в області – 721.

Локдаун в Україні: коли розпочнеться, що працюватиме, як курсуватиме транспорт

Дружина львівського священника Петра Терлецького Катерина, у якої  було уражено 90% легень, і на лікування якої збирала гроші вся Україна, вийшла з критичного стану та передала рідним записку. Жінка перебуває у Лікарні швидкої допомоги із COVID-19. Донька Терлецьких Даринка народилася з вагою 1230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Вдома на одужання матері й сестрички чекають ще п'ятеро дітей.

Найстаршим пацієнтом у Львові, який одужав від коронавірусу, став 91-річний чоловік.

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах