Організатора блогерської "голодної туси" Олександра Заліска госпіталізували

Увечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізували

Увечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізували Фото: instagram.com/lessyk_d

Події
04 грудня 2021 10:03

Увечері 3 грудня блогера Олександра Заліска, який у День пам'яті жертв Голодоморів відсвяткував свій день народження у львівському Будинку вчених, госпіталізували. Незадовго до цього він виклав відео, у якому плакав і розповідав про масовий булінг з боку користувачів Instagram.

Як повідомив блогер Олексій Друк у Instagram, Олександр Заліско двічі втрачав свідомість, у нього нібито піднімався тиск і стався нервовий зрив. Він оприлюднив фото, де Заліску надають допомогу медики, та відео із автомобіля швидкої медичної допомоги.

Увечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізувалиУвечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізували Фото: instagram.com/lessyk_d

Пізніше він оприлюднив фото Олександра під крапельницею та повідомив, що той почуває себе уже краще. Після цього опублікував відео, де блогери, які відвідували вечірку, просять вибачення.

За кілька годин до госпіталізації Заліско записав два відеоролики, де він висловив співчуття щодо смерті директора Будинку вчених Романа Славітича. Також вибачився за свої вчинки. У наступному відео блогер плакав та просив людей не звинувачувати його у смерті Славітича, закликаючи не писати жорстокі коментарі з побажаннями смерті блогеру.

Увечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізувалиУвечері 3 грудня блогера Олександра Заліска госпіталізували Фото: instagram.com/lessyk_d

Нагадаємо, у день національної жалоби блогери влаштували вечірку у Львові. Ведучий Володимир Остапчук назвав це дійство "голодною блогерською тусою", що обурило українців. Через порушення карантинних вимог Будинок вчених закрили. Поліцейські склали протокол на організатора блогерської «голодної» туси Олександра Заліска. Згодом українські компанії масово стали відмовлятися від співпраці зі скандальними блогерами. Зранку 3 грудня в приміщенні міської ради помер директор Будинку вчених Роман Славітич.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах