Два банки розпочали видачу пластикових карток для виплат за вакцинацію

Два банки розпочали видачу пластикових карток для виплат за вакцинацію

Два банки розпочали видачу пластикових карток для виплат за вакцинацію Фото: creditas.com

Події
10 сiчня 2022 14:12

У двох українських банках почали видавати пластикові картки за програмою «єПідтримка», куди виплачують віртуальну тисячу гривень за вакцинацію.

Про видачу фізичних пластикових карток на «єПідтримку» заявили «Альфа-Банк» та Monobank. Також таку послугу планує запровадити «ПриватБанк». Одноразову виплату за щеплення від коронавірусу нараховували лише на спеціальні віртуальні картки, що було проблематично для пенсіонерів чи інших людей, в яких немає смартфона.

Як повідомили у пресслужбі «Альфа-Банку», картки «єПідтримка» можна отримати у відділеннях банку вже з 10 січня. Картку видаватимуть новим клієнтам, які не могли оформити цифрову картку. Це здебільшого люди, які не користуються смартфонами.

За словами співзасновника Мonobank Олег Гороховський, клієнти його банку, які оформили картку «єПідтримка», можуть замовити пластикову з доставкою на обране відділення «Нової пошти». Випуск картки безкоштовний, платною буде лише доставка за тарифами пошти – це близько 50 гривень. Замовити карту можна буде з 11 січня.

Нагадаємо, повністю вакциновані українці 60 років і старше зможуть витратити 1000 гривень за вакцинацію на придбання ліків. Також отримані кошти можна витратити на: абонемент у спортзал чи фітнес-клуб; квитки в кінотеатр, театр, музей та концертний зал; квитки для мандрівок усередині країни (на внутрішні авіа- та залізничні рейси); книги.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах