«Голодна туса»: скандального блогера Олександра Заліска оштрафували

«Голодна туса»: скандального блогера Олександра Заліска оштрафували

«Голодна туса»: скандального блогера Олександра Заліска оштрафували Фото: instagram.com/Олександр Залізко

Події
14 сiчня 2022 17:54

Чернівецького блогера Олександра Заліска оштрафували на 17 тисяч гривень за порушення карантину під час так званої «голодної туси» у Львові. Заліско судове засідання проігнорував, приславши замість себе адвоката, який заявив, що обвинувачений визнає свою вину.

«Засідання суду відбулось 13 січня. Обвинуваченого Олександра Засліка не було під час розгляду справи. Натомість його адвокат заявив, що обвинувачений визнає свою вину і погоджується на мінімальне покарання. За порушення карантину йому призначено покарання у вигляді 17 тисяч гривень штрафу», – розповів ZAXID.NET суддя Галицького райсуду Олег Юрків, який розглядав цю справу.

Нагадаємо, 27 листопада, у День пам'яті жертв Голодоморів, українські блогери влаштували у Будинку вчених у Львові гучну вечірку з елементами еротики, гучною музикою та горами делікатесів.  Таким чином Instagram-блогер з Чернівців Олександр Заліско відгуляв свій 29-й день народження. У святкуванні в день національної жалоби брали участь друзі Заліска. Серед гостей – багато блогерів-мільйонників: Наталі Литвин, Таня Самбурська, Валерія Юрченко, Саша Бо. Усі вони знімали відео святкування та викладали їх в Instagram, попри критику від своїх же підписників. Поліцейські склали протокол за недотримання карантинних обмежень на організатора гучної вечірки у львівському Будинку вчених. Останній закрили. Українські компанії масово відмовляються від співпраці зі скандальними блогерами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах