Як покарали Василину Софранюк за скандальний подарунок від ексначальника патрульної поліції Львівщини

Як покарали Василину Софранюк за скандальний подарунок від ексначальника патрульної поліції Львівщини.

Як покарали Василину Софранюк за скандальний подарунок від ексначальника патрульної поліції Львівщини. Фото: скріншот із відео.

Події
30 березня 2023 12:22

Під час сесії Львівської обласної ради депутати обговорили питання покарання працівниці Василині Софранюк, якій наречений, нині колишній начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко подарував перепустку на проїзд площею Ринок. Скандал виник після того, як дівчина, яка дуже любить увагу, опубліквала відео вручення їй подарунка. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Депутати вирішили застосувати до працівниці Львівської обласної ради Василини Софранюк дисциплінарне стягнення. Окрім того запевнили, що її вчинок будуть оцінювати під час наступної атестації. 

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак розповіла, що до Василини Софранюк було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді догани. Таким чином працівницю облради покарали за порушення морально-етичних норм. Також Ірина Гримак повідомила, що ця догана та загалом ефективність роботи Василини Софранюк будуть враховані під час переатестації працівників ради.

Нагадаємо, що 22 січня 2023 року керівництво департаменту патрульної поліції України відсторонило від роботи начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка. Приводом до цього стало поширене в мережі відео, на якому Пилипенко дарує своїй нареченій Василині Софранюк перепустку на проїзд автомобілем у пішохідну зону на площі Ринок у Львові. 

Пізнішн виявилося, що Львівська міськрада не видавала перепустку працівниці Львівської облради Василині Софранюк на в’їзд у пішохідну зону площі Ринок. Перепустка такого зразка втратила чинність ще два роки тому. 

За результатами службового розслідування Романа Пилипенка притягнули до дисциплінарної відповідальності. Його понизили в посаді і перевели на роботу в патрульну поліцію Івано-Франківської області. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах