Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою

Ресторани дружні до тварин у Львові

Ресторани дружні до тварин у Львові

Дозвілля та їжа
12 березня 2018 16:56
Автор: Анна Голишевская

Ми вже майже змирилися з тим, що хвостатий друг – ніби чорна мітка, через яку нас ні за що не пустять у цікаві місця: клуби, ресторани і магазини.

У Львові й досі можна зустріти прив’язаних повідцем собак, які чекають своїх господарів на ганку супермаркету. Інша справа – ресторан: на годину, а то й на більше, пса без нагляду не залишиш.

Але іноді нам хочеться сходити в бар або кав`ярню, та не хочеться лишати вдома свого чотирилапого друга. Зрозуміло, що з собакою Вас пустять далеко не скрізь. Але все-таки ці місця є. І  VG Львів  вам їх підкаже.


 


Меделін

Меделін

       
Кав’ярня, яка розташована недалеко від музею-Арсеналу, окрім розмальованого хіпі-автобуса має ще кілька цікавих фішок. Заклад має два поверхи: в підвальному залі з кам’яними стінами можна випити каву або пиво й подивитися фільм, виступ запрошеного музичного гурту або,  навіть, театральну репетицію.


На верхньому поверсі можна самотужки замовити каву, піцу або солодощі. Окрім ласощів та смакування кавою можна розважитись граючи в настільні ігри або головоломки. У закладі з радістю приймають гостей із собаками і пропонують мисочки з водою. Проте адміністрація кав’ярні наголошує, що собака має мати ошийник, і бути не великих розмірів.

Формат: кав’ярня
Де: пл. Коліївщини 1
Коли: з понеділка по неділю – 08:30-23:00
Тел.: (032) 235 40 45


Brown

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото

Мережа сучасних кав’ярень, які спеціалізуються на напоях. Першочерговим завданням для закладу було об’єднання шанувальників кави та чаю в затишній атмосфері. Також кав’ярня пропонує багато сортів чаю та кави в своїх спеціалізованих магазинах (їх 13 по Львову).

Головна кав’ярня мережі знаходиться поблизу Преображенської церкви, де окрім їжі на виніс, на прохання гостей у закладі можуть дати мисочку з водою для вашого улюбленця.

Формат: кав’ярня
Де: Корнякта 1
Коли: з понеділка по  неділю - 08:00-22:00
Тел.: (067) 737 8898 


Sowa

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 1


Окрім картин та найрізноманітніших тематичних фігурок, заклад дивує кавоманів величезною кількістю смачних, бельгійських вафель не лише з шоколадом та морозивом, а й з грибами, лососем, овочами і не тільки. В меню також представлені супи, салати та кілька основних страв.

Для зручності, у закладі також є дитячі сидіння для маленьких гостей та окреме місце для дитячих ігор (з розмальовками, олівцями та різними іграшками).  У закладі не відмовляють гостям із чотирилапими друзями.

Формат: кав’ярня
Де: Староєврейська, 40
Коли: з понеділка по неділю – 11:00-23:00
Тел.: (098) 634 90 46
 


 Beagle Bagel

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 2

Невеличкий заклад поблизу головного корпусу Львівського національного університету. Тут є столики, де можна скуштувати усі страви з меню, але головний продукт – бейгли – подають у зручному форматі, його зручно можна поставити в  наплічник і взяти з собою.

Бейгл – це особливий бублик, котрий спершу обварюють окропом, а тоді випікають. До нього можна додати начинку та соус на власний смак. Крім солоних та солодких бейглів тут можна скуштувати салати, а також гарячі й холодні напої.

Формат: кафе, кав’ярня
Де: Тадеуша Костюшка, 3
Коли: з понеділка по неділю – 09:30-20:00
Тел.: (098) 634 90 46

 


Vapiano

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 3

Двоповерховий ресторан італійської кухні "Вапіано" частує своїх відвідувачів великою палітрою смаків: гості можуть спробувати пасту, піцу, різні закуски, асорті та салати. А ще тут можна замовити страву, приготовану  згідно особистих побажань.

У центрі ресторану, вишукано вписуючись в інтер'єр, зростає багаторічне оливкове дерево — обов'язковий центральний елемент кожного ресторану, а в оформленні використані великі чорно-білі фотографії та рукописні рецепти, а також так звана Зелена стіна, зроблена зі справжніх рослин і трав.

У закладі ставляться спокійно, якщо ви вирішите під час прийому їжі погодувати свого улюбленця. Натомість адміністрація в свою чергу запропонує собачці миску із водою.

Формат: ресторан
Де: Академіка Гнатюка, 12А
Коли: з понеділка по четвер з 07:00-23:00, п’ятниця-субота – з 07:00 до останнього гостя, неділя – з 07:00-23:00.
Тел.: (067) 560 78 83

 


Delicateka

 

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 4

Гастро-бар розташований на вулиці Друкарській, у старовинній будівлі. Гостям пропонують великий спектр бургерів й хот-догів в авторській інтерпретації. Булочки, конфітюри, соуси та котлети в фірмових стравах виключно власного виробництва.

Кухня та бар розміщуються в одному приміщенні, тому гості можуть спостерігати процес приготування будь-якої страви. У ранковий час можна замовити комплексні сніданки. У барі кілька сортів крафтового пива львівської броварні, є вина на розлив і домашні настоянки.

Також ресторан практикує їжу на виніс, та при нагоді, із задоволенням пригощають ваших домашніх улюбленців.

Формат: ресторан, гастро-бар
Де: Друкарська, 11
Коли: з понеділка по неділю – 09:30-23:30
Тел.: (098) 572 6311
 


Цукор

Цукор Львів

Американський ресторан в самісінькому центрі Львова, який спеціалізується на бургерах та каві. Тут щодня подають сніданки  та бізнес-обіди. Гостям, які чекають на замовлення, "Цукор" пропонує почитати книги, що лежать на полицях і столах.

Також заклад має власну пекарню, де виготовляють різні булочки і десерти. На бажання гостя сніданок дозволяють забрати з собою. Також тут щонеділі проводять майстер-класи із ліпки вареників, а для собак – персонал не відмовить у мисочці із водою або спеціальною їжею, та запропонує зробити фото.

Формат: ресторан, кав’ярня
Де: Братів Рогатинців, 21, Крива Липа, 3
Коли:  з понеділка по неділю – 09:00-22:30
Тел.: (098) 350 42 51


BAR MUSHLY

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 5

Заклад в самісінькому центрі Львова, неподалік Ратуші, в якому навіть взимку можна спробувати устриць, вонголе, булотів, гребінців та мідій у мушлях.
Це ресторан європейської морської кухні з акцентом на молюсків, в якому окрім страв, вам запропонують вина, шампанське та просеко.

Також в меню присутні популярні морепродукти, такі як креветки, лобстери та  краби. Заклад має їжу на виніс, сніданки, дитячі крісла, а також має спеціальний заїзд для людей з обмеженими можливостями.

Ресторан можна відвідувати не тільки із собаками, а й із кішками та іншими домашніми тваринами. Тут їм запропонують воду та не відмовлять у окремій мисці для їжі.

Формат: ресторан
Де: пл. Ринок, 35
Коли: з понеділка по неділю – 07:30-01:00
Тел.: (098) 985 88 98

 


47 pub

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 6

На вулиці Академіка Єфремова розташувався паб під назвою "47". Гостей пригощають популярними стравами європейської, американської, української кухонь. У меню передбачені комплексні бізнес-ланчі.

У барній карті є різні сорти розливного та пляшкового пива, а також міцний алкоголь і класичні коктейлі. Часто в пабі проходять трансляції спортивних подій. Також у пабі є доставка їжі. Собакам у пабі поки не пропонують мисочку з водою, але з домашніми улюбленцями радо впускають.

Формат: паб
Де: Єфремова, 47
Коли: з понеділка по п’ятницю – 10:00-22:00, субота і неділя – 11:00-22:00
Тел.: (097) 713 00 57

 


4 friends whiskey Pub

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою фото 7


Паб, який здивує різноманітністю вибору кожного . На сьогодні бар налічує більше 110 видів віскі з 5 країн світу. Окрім віскі, урізноманітнює алкогольну карту пиво й шампанське, а справжні поціновувачі спорту можуть зіграти у закладі в настільний футбол.

Також паб має свою європейську кухню, де готують кілька видів м’яса та  основних страв. Заклад відкритий до гостей із домашніми улюбленцями.

Формат: паб
Де: Дудаєва, 2
Коли: цілодобово
Тел.: (050) 600 50 05

ДИВИСЬ ЩЕ:

Від "хренівки" до "штруделєвої":10 львівських закладів, де можна випити настоянки

Львів згори: ТОП панорамних ресторанів міста

ТОП -10 концептуальних закладів Львова для тих, кого не здивуєш "Криївкою"

Весь Львів: гід туриста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах