До кінця дня: у Львові закриють ринки, автостанції, перукарні та стоматкабінети

У Львові закриють ринки, автостанції, перукарні та стоматкабінети

У Львові закриють ринки, автостанції, перукарні та стоматкабінети

Події
16 березня 2020 14:32

У Львові заборонили приймати приміські та міжобласні автобуси під час карантину. Окрім цього закриють ринки, перукарні, салони краси, стоматкабінети тощо. Натомість зменшувати кількість одиниць громадського транспорту у Львові поки не планують. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

За словами мера міста Андрія Садового, міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення про заборону в'їзду у Львів рейсових автобусів з інших населених пунктів. Усі шість станцій Львова (АС "Північна" (вулиця Хмельницького,225), "Львів" (вулиця Стрийська, 109), "Західна" (вулиця Городоцька, 359), №3 (вулиця Петлюри, 11), №5 (вулиця Луганська), №8 (площа Двірцева, 1) будуть закриті.

У Львівській області вирішили обмежити пересування між містами

"Мають закритися всі розважальні комплекси, магазини за коворкінгові зони, за виключенням кол-центрів, перукарні, установи обслуговування, стоматологічного обслуговування, окрім ургентних випадків", – заявив мер Львова Андрій Садовий під час брифінгу після засідання комісії.

За словами мера міста Андрія Садового, правоохоронці готові жорстко реагувати на порушення підприємців, які відмовляться закрити свої заклади. Він також заявив, що міська рада не братиме оплату у підприємців, які орендують комунальні приміщення у Львові.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті офіційно заборонили усі масові заходи. Не працюють нічні клуби, розважальні центри, спортивні центри, басейни тощо. Продуктові магазини та аптеки працюють цілодобово. 

Які саме: повний перелік пунктів пропуску, які не працюватимуть під час карантину

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах