Які саме: 13 львівських ресторанів потрапили у ТОП-100 найкращих в Україні

13 ресторанів Львова потрапили до ТОП-100 найкращих ресторанів України 2019 року.

13 ресторанів Львова потрапили до ТОП-100 найкращих ресторанів України 2019 року.

Події
06 травня 2019 17:51

Журнал НВ опублікував традиційний щорічний ТОП-100 найкращих ресторанів України, до якого потрапили 13 закладів Львова. Такий рейтинг журнал складає вже п’ятий рік поспіль. За інформацією видання, їхній ТОП-100 – це результат голосування півсотні рестораторів й інших експертів, які добре розуміються на їжі.

"Ми не ранжируємо ресторани в цій сотні, оскільки не вважаємо нашу вибірку достатньою для цього", – зазначають автори.

VG Львів проаналізував рейтинг видання і відібрав львівські ресторани, кав'ярні, паби і стейк-хауси, які до нього потрапили.

Ресторан Amadeus, що на площі Кафедральній. "Меню багате на класичні рецепти з усіх куточків Європи – від іспанської паельї до англійського стріт-фуду fish & chips", – зазначається у тексті рейтингу.

Mons Pius – ресторан, меню якого збудовано навколо соковитого м'яса та свіжого пива.

Ресторан французької кухні Tante Sophie. Місце, де подають равликів під різними соусами і жаб'ячі лапки.

Ресторан Tante Sophie потрапив до сотні найкращих ресторанів України. Фото Tante Sophie cafe escargot.

Ресторан Tante Sophie потрапив до сотні найкращих ресторанів України. Фото Tante Sophie cafe escargot.

Культове місце для всі Микол, Миколайовичів і Миколаївн "Голодний Микола" – гігантський ресторан на Стрийській, який має власну броварню, пекарню, дитячий майданчик і ставок.

"Ґвара" – новий заклад в історичному центрі Львова відомий локальною кухнею і чималим вибором авторських сирів і локальних вин. Тут знавці рекомендують замовити яворівський пиріг із гречки і картоплі, а також тушковані яловичі шлуночки – флячки.

Ресторан авторської кухні без меню і офіціантів "Дуже висока кухня". Це одне з останніх відкриттів мережі концептуальних львівських ресторанів !FEST.

"Корки та крихти" – заклад дуже популярний серед туристів завдяки фірмовим безлімітним сніданкам. Львів’яни ж нахвалюють тут вишукану італійську та іспанську кухні.

Ресторан

Ресторан "Корки та крихти" потрапив до ТОП-100 найкращих в Україні. Фото Корки та крихти.

Ресторан-пивоварня "Кумпель". За словами експертів, які складали рейтинг, тут панує легка атмосфера хуліганства, а крафтове пиво всіляких сортів ллється рікою цілодобово.

Реберня "Під Арсеналом" на Підвальній, 5 – місце, яке славиться у мережі гігантськими чергами, а серед поціновувачів м’яса – смачними ребрами.

Ресторація Бачевських до топ-100 рейтингу найкращих ресторанів України потрапляє вже не вперше. Популярна серед львів'ян завдяки незвичайній подачі страв традиційної галицької кухні.

"Театр пива Правда" – ще один львівський ресторан-пивоварня, який потрапив до рейтингу. Пиво тут зведено в культ, і варять його безпосередньо на очах у відвідувачів, вигадуючи дуже оригінальні рецепти. Ви ж куштували "Уляну"?

Які саме: 13 львівських ресторанів потрапили у ТОП-100 найкращих в Україні фото

"Театр пива Правда". Фото io.ua.

"Трапезна Ідей" на Валовій, 18а – це заклад із таємничим монастирським антуражем пропонує гостям традиційну галицьку кухню. Творці ресторану запевняють, що в залі витає атмосфера натхнення.

"Чорний кіт" – ресторан із атмосферою британського пабу. Окрім холодного пива тут подають різні варіації гарячих сковорідок, домашньої піци, фірмових ковбасок і свіжоспеченого хліба.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Макове молоко, бензинівка і "Оргазм": ТОП-5 оригінальних напоїв у пабах і ресторанах Львова

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах