Сиди вдома: всі кінотеатри Львова призупинили роботу

Всі кінотеатри Львова призупинили роботу.

Всі кінотеатри Львова призупинили роботу.

Події
12 березня 2020 16:48

Сьогодні, 12 березня, всі кінотеатри Львова призупинили роботу. Таке рішення прийняв міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції, звернувшись до всіх кінотеатрів Львова з прохання призупинити діяльність на час карантину.

"Міські установи ми можемо легко закрити, але з приватними складніше. Потрібно розробити чітке рішення, яке буде стосуватись всіх кінотеатрів Львова", — заявив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Карантин у Львові: які заклади призупинили роботу

Також він звернув увагу на роботу супермаркетів. Члени штабу запропонували транслювати у магазинах аудіоролики про безпеку в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції.

Задля профілактики: Львівська міськрада рекомендує замінити сушки рушниками

Нагадаємо, що з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті обмежили проведення масових заходів (200 і більше осіб), заборонили групові поїздки молоді та дітей за кордон, а також рекомендували роботодавцям не допускати до роботи хворих на ГРВІ. 

Додамо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах